lördag 26 maj 2012

Åsså ett hg till.....

Ny lägstavikt igen, -0,1 :)

Väger mig varje dag och det går upp och ner. Hade nog samlat på mig en del vätska för det var drygt 1 kg upp förut i veckan, men det försvann och tog med sig lite till tydligen.

Drygt 10 månader nu med LCHF och nästan 11 kg, har en liiiiten förhoppning att nå första delmålet på -15,1 till årsdagen den 20 juli. Men innan dess ska vi vara drygt två veckor i Grekland också och då blir det nog en mer liberal LCHF. Grekerna har ju annars en hel massa mat som är perfekt ur LCHF så det ordnar sig. Livet är för kort att inte njuta. 

Lite häftigt att se de små förändringarna på kroppen, nu ser man att det finns blodådror på t.ex armarna. de har varit dolda förut. Fötterna är inte knubbsälar längre......

Det är ett restaureringsprojekt jag håller på med nu. Ger kroppen så ren och bra mat som möjligt utan tillsatser. Tränar för att få bättre kondition. Koppningsmassage som gör att blodcirkulationen ökar och slaggprodukter rensas ut. Sen finns det ett mentalt och eteriskt plan som jag också jobbat med på olika sätt. 

Inga kommentarer: